Pasul I - EXTRUDAREA

Procesul tehnologic

începe cu operaţia de extrudare, operaţie prin care materia primă (polietilena) sub forma de granule, printr-un proces de topire şi compresie este transformată în folie “pantlon“ aplatizată. Parametrii foliei (lăţimea şi grosimea) se stabilesc printr-un raport de laminare (grosimea) şi un raport de suflare (lăţimea).
În timpul procesului de extrudare, folia poate fi trecută printr-un câmp electrostatic de înaltă tensiune şi frecvenţă, prin care zona “ionizată“ (tratament tip Corona) permite vopselurilor pe bază de alcool izopropilic să adere la aceasta, fenomen necesar în procesul de imprimare.

Maşină pentru extrudat
Pasul II - Imprimarea

CALITATE

Operaţiile de EXTRUDARE, IMPRIMARE si SUDARE sunt parte componentă din procesul tehnologic al societăţii comerciale Folyplast. Calitatea materialelor finite este rezultatul grijei pe care personalul nostru o poartă pentru detalii. Diviziunea muncii şi acurateţea în executarea fiecărei operaţiuni au drept corespondent peste 300 de clienţi mulţumiţi atât din ţară cât şi din străinătate. Folyplast este în topul producătorilor de saci şi pungi pentru industria confecţiilor textile, dar şi pentru alte domenii de activitate care folosesc produse din polipropilena şi polietilenă (de joasă şi inaltă densitate).