Pasul II - IMPRIMAREA

Imprimarea

este o operaţiune complexă, prin care cerneala flexografică este preluată dintr-o cuvă de un cilindru cu manşon de cauciuc, este preluată de un cilindru anilox (cilindru cu 300 – 500 orificii / cm2) care preia un strat perfect uniform de cerneală, strat care este aplicat pe o matriţă care imprimă grafica solicitată pe folia ionizată.

Folia trece printr-o succesiune de cilindri numite grupuri de imprimare, grupuri echivalente cu numarul de culori de imprimat. În urma acestui proces rezultă folia imprimată cu până la 6 culori (şi combinaţii ale acestora).

Maşină pentru imprimat
Pasul I - ExtrudareaPasul III - Sudarea

CALITATE

Operaţiile de EXTRUDARE, IMPRIMARE si SUDARE sunt parte componentă din procesul tehnologic al societăţii comerciale Folyplast. Calitatea materialelor finite este rezultatul grijei pe care personalul nostru o poartă pentru detalii. Diviziunea muncii şi acurateţea în executarea fiecărei operaţiuni au drept corespondent peste 300 de clienţi mulţumiţi atât din ţară cât şi din străinătate. Folyplast este în topul producătorilor de saci şi pungi pentru industria confecţiilor textile, dar şi pentru alte domenii de activitate care folosesc produse din polipropilena şi polietilenă (de joasă şi inaltă densitate).